2 retsepti ahjulõhe jääkidest

Läks nii, et Kristin tegi oma perele ahjulõhet. Ja natukene jäi üle. Sama toitu süüa ei tahtnud ja nii sündisidki 2 uut retsepti, ahjulõhega. Loodame, siiralt et keegi sellist väärtuslikku kraami ära ei viska.

Pasta jaoks hakkis Kristin sibula, küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatid, tükeldas paprika ja 2 porgandit. Kuumutas kergelt pannil ja keetis samal ajal täisterapastat (Herkuless kaerapastat). Lõpus lisas pannile küpsetatud kala, mõned kirsstomatid, pasta ja ohtralt tilli.

40377696_2045937748775834_5232257944581570560_n

Supi jaoks kasutas Kristin seekord Foodstudio kalapuljongit. Pani selle vaikselt keema ning lisas porgandit, kartulit, paprikat. Peale lühikest keetmist lisas ta peterselli, rohelist sibulat keedetud vutimunad ning küpsetatud kala.

Head toidu “taaskasutamist”!

Ikka Sinu toiduklubi “Toiduga sõbraks”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s