Kohupiimakook

Kristinile meeldib kooke küpsetada. Saladuskatte all võin öelda, et talle meeldib kooke süüa ka. Jah. Uskuge või mitte.

Siin on tema kohupiimakoogi retsept.

Valmistamiseks vajad 153g täitera kaerajahu, 45g nisujahu, 9g vanillisuhkrut, 60g heledat Muscavado suhkrut, 110g toasooja võid, 4 muna, 400g ricotta kohupiima ja 400g lahjat kohupiima.

Põhja valmistamiseks sega kokku 153g täitera kaerajahu, 45g nisujahu, 5g vanillisuhkrut, 60g heledat Muscavado suhkrut, 110g toasooja võid ja 1 muna. Suru saadud tainas lahtikäiva koogivormi põhja ja aseta 20 minutiks külmutuskappi. Seejärel küpseta seda 10 minutit 180 kraadises ahjus. Kohupiimatäidise valmistamiseks sega 3 muna, 4g vanillisuhkrut, 40g heledat Muscavado suhkrut, 400g ricotta kohupiima ja 400g lahjat kohupiima. Vala segu eelküpsetatud koogipõhjale ning küpseta 160 kraadises ahjus, veevannil, umbes tund.

Mõnusat küpsetamist.

Sinu toiduklubi “Toiduga sõbraks”

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s