Maitsev lillkapsa “riis”

2868D094-C298-4FB4-A581-9397C3410607

Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsa „riisi“.

Valmistamiseks vajad 1 lillkapsast, oliiviõli, kanafileed, tomatipastat ja maitserohelist.

Riivi lillkapsas suurema riiviga ning hauta pannil väheses vees kuskil 5 minutit. Seejärel lisa oliiviõli ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kui sulle tundub lillkapsas piisava pehmusega võta pann pliidilt.

Seejärel prae kanafilee nagu tavaliselt. Minut enne valmimist lisa tomatipasta.
Kõige lõpuks lisa maitseroheline.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s