Toortatrapuder kookose ja marjadega

Meie toitumisnõustajad on kõik silmapaistvad kokandusvõlurid. Merikese toortatra puder sai valmistatud Tõrvaaugu mahetalu külaskäigu puhul. Puder täitis mõnuga kõhtu ja oli neutraalse maitsega. Soovitame kindlasti proovida, et oma maitsemeeltele uusi kogemusi anda ning toidulauale põnevaid alternatiive leida.

Valmistamiseks vajad 100g toortatra kruupe, 50 ml india pähkleid, 0,5 tl vaniljet, 1 tl Tsheiloni kaneeli, 100 ml külmutatud maasikaid, 50 ml kookospiima, kaunistuseks kumkvaati, kookoshelbeid või -laaste. Kui soovid maitset magusamaks, võid lisada kas banaani tükke serveerimisel või blenderdada neid veidi kohe pudru sisse. Tööriistaks oli blender.

IMG_20171127_193933

Oluline selle retsepti teostamise juures on toortatra ja india pähklite leotamine. Toortatar pane likku juba eelmisel õhtul, enne pudruvalmistamist ning india pähklitele piisab kahetunnisest ligunemisest. Enne blenderisse panemist tuleb tatar külma vee all korralikult ära loputada. Kõik mis nüüd järgneb on imelihtne. Lisa tatar, pähklid, maasikad, vanilje, kaneel ja kookospiim blenderisse. Blenderda niikaua kuni konsistents on Sulle meelepärane ning serveeri kookoshelveste ja kumkvaadiga.

Mõnusat maiustamist ja tervislikke toiduelamusi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s